Добредојдовте на вебсајтот на
ПЗУ Поликлиника на примарно ниво д-р Жикица Ѓорѓиевски
ординација по општа стоматологија

 

Наградна игра!
Учествувајте во нашата наградна игра и освојте вредни награди


Играјте сега!