Shërbimet

 

Zyra jonë ofron qasje më moderne në zgjidhjen e ndërhyrjeve stomatologjike . Objektivi ynë kryesor është që të ofrojë ndihmë, cilësi dhe shërbim të shpejtë me dhimbje minimale në ndërhyrjet dentare

Zyra jonë ka lidhur një marrëveshje me sigurimet shëndetësore dhe punon me çmimet e referencës për pacientët të cilët kanë sigurim shëndetësor


Stomatologji kozmetike

Laminatet janë përfitimet estetike prostetike e cila për koha të shkurtër ju mund të merrni një buzëqeshje shumë të bukur. Ata janë pllaka të holla qeramike që ngjiten në pjesën e jashtme të dhëmbit. Për shkak të materialit ata të ndryshojnë ngjyrën nën ndikimin e ushqimit apo cigares.

Kabineti radioskop

Ne kemi një dhomë moderne të radioskopit ku ju mund të bëni të gjitha nevojat e inçizimit . Përdorimi i rrezeve X është procedurë e pashmangshme në diagnostifikim me cilësi të lartië dentar. Është e nevojshme për shkak se ajo siguron depërtim në shëndetin e pjesëve në zgavrën е gojëс të cilat nuk janë të dukshme gjatë ekzaminimit klinik.


Stomatologji për fëmijë

Kontrollimi i rregullt dentare (çdo 6 muaj) është më e pakta që mund të bëni për shëndetin e dhëmbëve të fëmijës suaj. Nga mosha e hershme është e rëndësishme për të mësuar fëmijët të kujdeset për dhëmbët e tyre dhe kjo mund të arrihet duke zgjedhur një dentisti të mirë i cili gjithashtu e di se si të jetë një mësues i mirë.

Stomatologji e përgjithëshme dhe endoncij

Endoncija është trajtimi i dhëmbëve e cila ndihmon për zgjidhjen e problemeve që lidhen me tul (nervore) të dhëmbit, pra duke hequr dhimbjen dhe për të përmirësuar shëndetin tuaj oral.


Zbardhjen e dhëmbëve

Zbardhja e dhëmbëve është një procedurë në të cilën aplikimi i agjentëve zbardhues të dhëmbëve të marrë një hije të lehtë të dhëmbëve. Zbardhja e dhëmbëve është trajtim shumë popullor pa dhimbje që do të rivendosë bardhësi natyrore të dhëmbëve tuaj. Këtu rezultatet për zbardhjen e dhëmbëve janë të dukshme menjëherë.

Sëmundjet në nyjet nofulla dhe zhurmimi me dhëmbë

Shumica e njerëzve zhurmojn derisa janë në gjumi. Ju ndoshta nuk janë edhe të vetëdijshëm për këtë. Arsyeja nuk është e qartë, por është kryesisht pasojë e stresit. Nëse asgjë nuk është marrë kundër këtij zakoni të dëmshme, të quajtur bruxism, ajo mund të çojë në probleme me muskujt nofulla dhe nyje nofulla dhe madje edhe humbjen e disa dhëmbëve.


Trajtimi me mbushje (inley dhe onlays)

Sot i shfrytëzojm trajtimet më të reja me mbushjet e fundit që plotësojnë dy kushte themelore, kanë forcë të mjaftueshme dhe rezistenca ndaj ''durojn'' detyron të bëj, ndërsa si edhe estetike për të përmbushur. Materialet e reja fotopolimerni zotërojnë vetitë fizike dhe vetitë optike të ngjashme me dhëmbë natyrore.

Implante

Implantet dentare janë një mënyrë moderne dhe efektive për të plotësuar dhëmbët e humbur dhe janë të dizajnuara për të imituar dhëmbët e vërtetë. Ata janë një zgjidhje e madhe afatgjatë për rivendosjen e buzëqeshje tuaj. Në fakt zhvillimi dhe përdorimi i protezave është një nga përfitimet më të mëdha në stomatologji në 40 vitet e fundit.


Protezat

Ne ofrojmë pametale, metal-qeramike dhe kurora qeramike zirconium dhe ura. Kurorat dhe urat janë të fiksuara për ndërtime proteza për ripërparimin e dhëmbëve të dëmtuara ose të humbur, në mënyrë për të riparuar, të forcuar dhe të zbukuruar. Në qoftë se folet per një dhëmbi atëher ai është një kurorë, dhe në qoftë se më shumë dhëmbë atëher i quajm Ura. Ura është në fakt një grup i disa kurorave të lidhura me njëri-tjetrin.

Ortodencij

Telat ndihmojnë për të bërë ndryshimet delikate në rreshtin e dhëmbit duke aplikuar sasi të vogla të presionit gjatë një periudhe kohore. Kur bën modifikime, presioni mund të shkaktojë siklet të vogël edhe pse kjo është normale. Kllapa mund të vijnë në forma të ndryshme dhe ngjyrave.


Mbulimi i dhëmbëve të përhershëm

Për të parandaluar ashpërsit në sipërfaqet e dhëmbëve, ne kryejmë vulosjen e fisures në dhëmbët me material të përshtatshëm të dhëmbëve. Kjo pabarazi mbushet dhe merr sipërfaqe që është e lehtë për të pastruar. Për këtë procedurë nuk është e nevojshme rafshimi i dhëmbëve , duke e bërë atë krejtësisht pa dhimbje.

Profilaksi fluorit

Profilaksi fluorit (endogjene dhe ekzogjene) është një trajtim me të cilin bëhet zavendësimi I joneve dhe të kalciumit dhe fosforit në molekul me hydroksipatit te fluorit . Ky kompleks rrit ngurtësinë e dhëmbit dhe ofron mbrojtje më të mirë.


Komplete si dhe të pjesshme proteza

Komplete dhe të pjesshme protezat kompensojnë dhëmbët e humbur dhe indeve të plotë. Ky lloj i protezave bëhen në humbje të plotë apo të mëdha të dhëmbëve. Këto tarifa, periudha e përshtatjes është më e gjatë, kështu që pas vendosjes protezat pacienti njëherë ose dyherë duhet për të ardhur në kontroll.

Proteza vizioni

Në humbjet e mëdha të dhëmbëve i përpunojm proteza me vizion ose vizion i kombinuar me ura , të lidhura njëra- tjetërën me lidhëse (Atachmenti) Ky lloj i protezave i plotëson kushtet e parimet estetike dhe mirë tolerohet nga pacientët.

 

Dëshironi të vizitoni zyrën tonë?
Bëje terminin tuaj të parë tashë si dhe pa pagesë!


Cakto Kontrollimin